BUS TOQUÉ, an unusual, cultural and culinary experience

le bus Toque

Plus qu’un restaurant… une expérience insolite, culturelle et culinaire !

Ce bus restaurant vous propose de vous installer à la table la mieux située de Paris. Vous pourrez profiter d’une vue exceptionnelle à 4 m de hauteur, grâce à un toit panoramique vitré tout en dégustant une cuisine de saison à base de produits frais et français.

Vous pourrez admirer ainsi les sites emblématiques comme l’Arc de Triomphe, la Tour Eiffel, les Champs-Élysées… le tout en dégustant plusieurs plats savoureux.

De plus, Bus Toqué dispose sur chaque table d’une tablette audio/vidéo/guide qui vous racontera l’histoire de Paris (Musées, Quartiers, Monuments, etc.). Au total 96 points d’intérêts traduits en 6 langues !

Alors venez découvrir ou redécouvrir Paris autrement, une expérience unique vous attend !

More than a restaurant… an unusual, cultural and culinary experience!
This restaurant bus offers you to sit at the best located table in Paris. You will be able to enjoy an exceptional view at 4 m height, thanks to a panoramic glass roof, while tasting a seasonal cuisine based on fresh and French products.
You will be able to admire the emblematic sites such as the Arc de Triomphe, the Eiffel Tower, the Champs-Élysées… all while tasting several tasty dishes.
In addition, Bus Toqué has an audio/video/guide tablet on each table that will tell you the history of Paris (Museums, Districts, Monuments, etc.). A total of 96 points of interest translated into 6 languages!
So come and discover or rediscover Paris in a different way, a unique experience awaits you!

 

Bus Toqué
Bus Toqué is a double-decker bus equipped with a kitchen and a dining room 4 m high with a glass roof, offering a breathtaking view of the capital.

Equipped with a kitchen, a reception bar and 12 restaurant tables for 1 to 8 people, this bus with its contemporary style and Parisian decoration has been designed to be as flexible as possible with a driving adapted to catering.

 

5 step menu

  • Mediterranean sea bass tartar, granny smith apple, combava vinaigrette and chef’s condiments
  • Cream of broccoli soup with light coconut notes, buttered croutons with espelette pepper
  • Supreme of farm chicken from Normandy and its strong juice with tarragon, potato mousseline flavored with tartufata, market vegetables
  • The Astrata of the pastry chef Mathieu MANDARD, Champion of France for desserts in 2004
  • Soft chocolate cookie, dark chocolate praline crunch, creamy dark chocolate mousse

General information

  • Point de départ: Champs-Elysées – 67, avenue des Champs-Elysées 75008 Paris
  • Tous les 1ers dimanches de chaque mois le départ est situé Tour Eiffel – Quai Branly, 75007 Paris.

Informations pratiques

Adresse : 67 avenue des Champs-Élysées, 75008 Paris

Informations générales

  • Point de départ: Champs-Elysées – 67, avenue des Champs-Elysées 75008 Paris
  • Tous les 1ers dimanches de chaque mois le départ est situé Tour Eiffel – Quai Branly, 75007 Paris.

Informations pratiques

Adresse : 67 avenue des Champs-Élysées, 75008 Paris

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